Corona

Coronavirus:

Corona – informatie reguliere zorg.

We heten u van harte welkom en zijn blij dat u komt. Hoewel er landelijk gelukkig steeds meer versoepelingen worden doorgevoerd en we onze vrijheid steeds meer terugkrijgen blijven er in de zorg nog wel een aantal regels die anders zijn dan bijvoorbeeld in de supermarkt.

Als u een afspraak heeft gemaakt en, op het moment van uw afspraak, op één van de volgende vragen ‘ja’ antwoordt dan verzoeken wij u om uw afspraak kosteloos te annuleren.

  1. Heeft u klachten die kunnen wijzen op corona?
  2. Bent u in (thuis)isolatie of thuisquarantaine (of zou u dat moeten zijn volgens de GGD of de Quarantainecheck)?

Kort voor uw afspraak ontvangt u van ons een herinneringsmail. In die mail is een link naar bovenstaande vragenlijst. U wordt verzocht die vragen op dat moment te beantwoorden. Op basis van uw antwoorden krijgt u een advies of een tandartsbezoek mogelijk is of beter kan worden uitgesteld. Uw antwoorden worden (AVG veilig) in ons systeem ingevoerd.

Hoe verlopen afspraken in coronatijd?

Tijdens uw bezoek:

1,5 meter:

Net als op veel andere plekken in de zorg blijft ook in de mondzorg de maatregel nog van kracht om zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar te houden. De medewerkers van de praktijk dragen allemaal een mondkapje als zij tijdens hun werkzaamheden de anderhalve meter afstand niet kunnen garanderen. Tijdens de behandelingen worden door alle medewerkers goedgekeurde chirurgische mond-neusmaskers gebruikt van het type IIR. Hiermee is uw veiligheid optimaal beschermd.

In de behandelkamer:

We houden ons in de behandelkamer aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken. Daarnaast hebben we aanvullende maatregelen getroffen volgens adviezen die zijn omschreven in de Leidraad Mondzorg Corona.  Mede door de genomen maatregelen kunt u er verzekerd van zijn dat uw veiligheid in onze praktijk zo goed mogelijk is gewaarborgd.

Nog wat extra aanwijzingen:

  • Kom niet te vroeg, maar het liefst vlak voor uw afspraaktijd binnen.
  • Kom alleen naar uw afspraak. Indien strikt noodzakelijk mag één ouder of begeleider meekomen.
  • Wordt u gebracht? Wilt u vragen of uw chauffeur in de auto op u wacht?
  • Volg de aanwijzingen van ons personeel op.

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!