Ons team

Wij werken in onze praktijk met teamleden die ieder een eigen functie vervullen. Zo kunnen wij u alle tandheelkundige zorg verlenen. Wilt u door een vaste behandelaar worden geholpen? Dan kunnen wij dat met u afspreken. Het kan dan zijn dat u niet elke gewenste werkdag terecht kunt.

Ons team bestaat uit:

tandarts: Afgestudeerd in 1992 aan de ACTA in Amsterdam. Na een korte waarneemperiode is hij in 1994 in Drachten deze praktijk begonnen. Hij is tussen 2010 en 2015 verbonden geweest aan de afdeling Bijzondere Tandheelkunde van ziekenhuis Nij Smellinghe. Naast de algemene tandheelkunde heeft hij affiniteit met implantologie, prothetiek en complexe en uitgebreide behandelplannen. Hij verstaat Frysk.
krt-logo
Ton van Doornik
tandarts: Werkt op maandag en  woensdag in de praktijk. Zij is afgestudeerd in 2006 aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na in meerdere praktijken te hebben waargenomen is zij sinds begin 2010 bij ons in de praktijk werkzaam. Naast de algemene tandheelkunde heeft zij affiniteit met het behandelen van kinderen en angstige patiënten. Zij verstaat en spreekt Frysk
krt-logo
Riemke Prins
tandarts: Werkt op dinsdag in de praktijk. Zij is in 2020 als tandarts afgestuurd aan de rijksuniversiteit Groningen. Sinds augustus 2020 is zij werkzaam in onze praktijk. Daarnaast is zij werkzaam in het Universitair Medisch Centrum Groningen, op de afdeling Bijzondere Tandheelkunde. Ze is daarbij in opleiding tot tandarts-gehandicaptenzorg bij BT-academy Amsterdam en specialiseert zich in het behandelen van mensen met een beperking en syndromale afwijkingen.  Naast de algemene tandheelkunde heeft zij ook affiniteit met het behandelen van angstige patiënten en kinderen
Annelot Kruidhof
tandarts: Werkt donderdag en vrijdag
Frank Sleicher
mondhygiëniste: aanwezig op dinsdag en incidenteel op vrijdag, afgestudeerd in 1996 aan de ACTA in Amsterdam. Zij heeft gewerkt in diverse praktijken. Sinds 2003 werkt zij in onze praktijk. Zij verstaat en spreekt Frysk.
Tallina Miedema
mondhygiëniste: aanwezig van maandag tot en met donderdag, afgestudeerd in 2009 aan de Hanzehogeschool Groningen. Direct na haar afstuderen is zij bij ons gaan werken. Zij verstaat Frysk.
Freeke Walda
mondhygiëniste: aanwezig op maandag. Is in 2020 afgestudeerd aan de HanzeHogeschool in Groningen. Is na haar afstuderen meteen gaan werken in een algemene tandartspraktijk in Groningen. Werkt sinds 2023 in deze praktijk.
Annika Lier

Nynke Altena

preventie-assistente

Ans van der Meulen-Schoppert

assistente

Dianna van der Woude-Faber

assistente

Gerbrig
Spijksma-Dijkstra

baliemedewerkster

Ilse Bekkema

preventie-assistente

Grete van der Lei

preventie-assistente