De praktijk

voordeur

De praktijk is in Drachten gevestigd sinds 1994.  We beschikken over zes behandelkamers. Daarnaast is er een röntgenruimte waar we grote digitale overzichtsfoto’s van uw gebit kunnen maken. De twee sterilisatieruimtes zijn centraal gelegen en voorzien van moderne sterilisatieapparatuur. We werken volgens hygiëneprotocollen en voldoen aan alle eisen die de inspecteur voor de volksgezondheid aan de tandheelkunde stelt.

We maken gebruik van moderne apparatuur. De materialen die wij gebruiken zijn van de beste kwaliteit. We blijven continu op de hoogte van nieuwe materialen en technieken en passen die ook toe als wetenschappelijk is bewezen dat ze doen wat ze beloven.

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze medewerkers. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. In de praktijk werken drie tandartsen, drie mondhygiënistes, drie preventie-assistentes,  een tandartsassistente en twee baliemedewerksters/receptionistes.

Voor veruit de meeste behandelingen kunt u in onze praktijk terecht. Alle tandartsen beoefenen de algemene tandheelkunde maar hebben ieder ook hun speciale belangstelling en vaardigheden. Hier vindt u informatie over de diverse behandelingen die wij uitvoeren.

Voor sommige deelgebieden van de tandheelkunde maken we gebruik van horizontale verwijzing. Samen kunnen we als praktijken nagenoeg alle tandheelkundige zorg op hoog niveau aanbieden. Ook met de kaakchirurgen van Nij Smellinghe hebben we een goede verwijsrelatie.

In onze praktijk is ook de endodontiepraktijk gevestigd van tandarts Hambrock. Hij behandelt, alleen op verwijzing van andere tandartsen, patiënten waarbij lastige en/of gecompliceerde wortelkanaalbehandelingen moeten worden uitgevoerd. Het spreekt voor zich dat u in dergelijke gevallen ook bij hem terecht kunt. Dat is wel zo gemakkelijk in hetzelfde vertrouwde praktijkpand.

Vanuit andere praktijken wordt naar ons doorverwezen voor behandelingen op het gebied van onder andere implantologie.

In onze praktijk staat de aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.

Vakkundige behandelingen vormen de basis van goede zorg. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. We proberen u via de mail, onze website en de telefoon zo goed mogelijk te informeren. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk op tijd te werken om daarmee de wachttijd zo kort mogelijk te houden.

Mocht u toch een keer moeten wachten dan kunt u de tijd doden met behulp van een uitgebreide sortering tijdschriften of gebruik maken van ons internet-gast-account.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.