Spoed

Mocht er sprake zijn van een spoedgeval dan kunt u overdag telefonisch (0512-511211) contact opnemen met de praktijk.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. In sommige gevallen nemen we noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt. We verzoeken u in geval van spoed zo vroeg mogelijk op de dag te bellen, zodat we ook daadwerkelijk de gelegenheid hebben u diezelfde dag nog in te plannen.

Tijdens onze afwezigheid dragen wij er zorg voor dat onze praktijk wordt waargenomen. Als u naar de praktijk belt hoort u op het antwoordapparaat welke tandarts op dat moment voor ons waarneemt.

In geval van ernstige pijnklachten, nabloedingen en ongevallen in de avonduren en in het weekend (vanaf vrijdag 12.00 uur) kunt u contact opnemen met de tandartsenspoeddienst: 085-7733340

Let op: Dit spoednummer is alleen beschikbaar tijdens de avonduren en in het weekend. Op werkdagen dient u contact op te nemen met de praktijk.

De medewerker van de spoeddienst zal een aantal vragen stellen.
Hij/zij zal vragen naar uw gegevens, wie uw tandarts is en wat uw klachten zijn. Daarna wordt waar nodig contact opgenomen met de dienstdoend tandarts die u dan terug zal bellen, of u krijgt een afspraak voor een spoedspreekuur in de praktijk van de dienstdoend tandarts.

Bedenk dat aan noodhulp kosten zijn verbonden die u contant dient af te rekenen.