Tandartspraktijk van Doornik

Zuiderhogeweg 15
9203 ST Drachten

Openingstijden:

Maandag t/m Donderdag 08.00-17.00
Vrijdag 08.00-12.00

Coronavirus:

Wij zijn  open voor reguliere zorg.

We heten u van harte welkom en zijn blij dat u komt. In verband met de corona pandemie gelden er wel een aantal bijzondere voorwaarden die anders zijn ten opzichte van vroegere tandartsbezoeken.

Als u een afspraak heeft gemaakt en, op het moment van uw afspraak, op één van de volgende vragen ‘ja’ antwoordt dan verzoeken wij u om uw afspraak kosteloos te annuleren.

  1. Bent u of een huisgenoot momenteel in afwachting van de testuitslag van een corona-test?
  2. Heeft u nu of in de afgelopen 24 uur één of meerdere van de volgende symptomen die passen bij corona: verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, verhoging of koorts (meer dan 38⁰C), kortademigheid of benauwdheid of reuk- en/of smaakverlies?
  3. Heeft u op dit moment een huisgenoot met koorts of benauwdheidsklachten?
  4. Heeft u nu corona of bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
  5. Heeft u nu huisgenoten met corona?
  6. Bent u in (thuis)quarantaine ?

Kort voor uw afspraak ontvangt u van ons een herinneringsmail. In die mail is een link naar bovenstaande vragenlijst. U wordt verzocht die vragen op dat moment te beantwoorden. Op basis van uw antwoorden krijgt u een advies of een tandartsbezoek mogelijk is of beter kan worden uitgesteld. Uw antwoorden worden (AVG veilig) in ons systeem ingevoerd.

Hoe verlopen afspraken in coronatijd?

Tijdens uw bezoek:

Als u bij de praktijk aankomt treft u buiten aan de muur rechts naast de voordeur een dispenser aan met handdesinfectiemiddel. U wordt verzocht uw handen daar te desinfecteren. Het is de bedoeling dat uw handen schoon blijven tot u in de behandelkamer bent. Wilt u daarom uw mobiele telefoon, uw bril en uw gezicht niet meer aanraken. U wordt verzocht uw jas bij u te houden en niet aan de kapstok op te hangen. De jas mag mee de behandelkamer in.

Mondkapje:

Voorop staat het bewaren van de 1,5 meter afstand. De stoelen in de wachtkamer staan daarom ruim uit elkaar. In de gangen lukt het niet altijd om 1,5 meter afstand van elkaar te garanderen. Om die reden wordt u vriendelijk verzocht tijdens uw bezoek aan de praktijk een mondkapje te dragen. In de behandelkamer mag het mondkapje af. De medewerkers van de praktijk dragen allemaal een mondkapje als zij tijdens hun werkzaamheden de anderhalve meter afstand niet kunnen garanderen. Tijdens de behandelingen worden door alle medewerkers goedgekeurde chirurgische mond-neusmaskers gebruikt van het type IIR. Hiermee is uw veiligheid optimaal beschermd.

In de behandelkamer:

We houden ons in de behandelkamer aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken. Daarnaast hebben we aanvullende maatregelen getroffen volgens adviezen die zijn omschreven in de Leidraad Mondzorg Corona. Voorafgaand aan sommige behandelingen wordt u gevraagd uw mond een minuut te spoelen met desinfectievloeistof. Mede door de genomen maatregelen kunt u er verzekerd van zijn dat uw veiligheid in onze praktijk zo goed mogelijk is gewaarborgd.

Na de behandeling:

Indien er een vervolgafspraak moet worden gepland kan deze soms in de behandelkamer en soms aan de balie worden gemaakt. Bij het maken van de afspraak mag u de agenda van uw telefoon gebruiken. Wilt u na uw afspraak de praktijk zo spoedig mogelijk verlaten? Na uw vertrek kunt u buiten uw handen desgewenst nog eens desinfecteren.

Nog wat extra aanwijzingen:

  • Kom niet te vroeg, maar het liefst vlak voor uw afspraaktijd binnen.
  • Kom alleen naar uw afspraak. Indien strikt noodzakelijk mag één ouder of begeleider meekomen.
  • Wordt u gebracht? Wilt u vragen of uw chauffeur in de auto op u wacht?
  • Volg de aanwijzingen van ons personeel op.

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!

Contact:

Telefoon: 0512-511211
van Maandag t/m Donderdag van 08.00-12.00 en van 13.00-17.00
en Vrijdag van 08.00-12.00
Email: zie ons contactformulier.

Routebeschrijving:

Klik hier voor een routebeschrijving.

Google maps