Afspraak

In onze praktijk vindt behandeling plaats volgens afspraak. U kunt doorgaans binnen 15 werkdagen terecht voor een controle. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is.

Bellen voor een afspraak kan tijdens onze openingstijden. Ook kunt u gebruik maken van het Online – Afspraak verzoek formulier.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. In sommige gevallen nemen we noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt. We verzoeken u in geval van spoed zo vroeg mogelijk op de dag te bellen, zodat we ook daadwerkelijk de gelegenheid hebben u diezelfde dag nog in te plannen.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij proberen daarbij rekening te houden met uw wensen en uw beschikbare tijd.

Indien u de voorkeur geeft aan behandeling door een specifieke behandelaar dan kan dat. Het kan zijn dat u dan niet iedere werkdag terecht kunt.

Patiënt worden

Er zijn op dit moment helaas geen mogelijkheden om nieuwe patiënten in te schrijven. Alleen als er sprake is van bijvoorbeeld gezinsuitbreiding kunt u worden ingeschreven. Mocht dat het geval zijn wordt u verzocht telefonisch of per mail contact op te nemen om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Huisregels

Rondom afspraken hebben we een aantal regels gesteld die een goede praktijkvoering mogelijk maken. Klik hier voor onze huisregels.